Hallo,

Einde van het jaar hebben we ons clubke van de beste kant laten zien op verschillende vlaktes. Als eerste de natuurloop die door onze leden op een voortreffelijke manier georganiseerd waren. Zowel het wandelparcours als het hardloopparcours lag er nat maar wel redelijk begaanbaar bij. Omdat het een natuurloop was, waren de deelnemers enthousiast en vol lof. Met meer dan 100 deelnemers was deze natuurloop een mooi succes wat zeker levensvatbaar is voor de komende jaren. Ook het goede doel wat er gekozen is onder de deelnemers past bij ons clubke. Huntington en de opbrengst was mooi 395,00 euro.

De traditionele eindejaarsafsluiting was een succes, de barbecue was door Frank goed verzorgd, ons clubhuis was precies groot genoeg voor gezellig wat keuvelen met alles en iedereen. Ook de quiz, verzorgd door Wilma en Marjan was een succes. Nu weet ik dat er toch Dorpslopers zijn die een beetje vals kunnen spelen.
Wij als bestuur kunnen weer terug kijken op een voor iedereen geslaagde afsluiting. De zondag daarna werden de pijlen en lintjes door groep 2 en 3 opgehaald zodat de bossen weer vrij zijn van alle ongewenste materialen.

Komende weken zijn er weer tal van mogelijkheden om te trainen. 23 December Bootcamp, 24 december zondagtraining, 25 december kerststallenloop 'de Mierden en Hulsel' vertrek 9.00 uur Myrtha plein in Hooge Mierde. 26 December kerststallentocht Reusel vertrek 9.00 uur Sporthal Reusel. 30 December bootcamp, 31 december zondagtraining en op 1 januari nieuwjaarsloop om 9.00 uur, vertrek bij nader te bepalen startpunt.
De wandelaars worden geïnformeerd door Johan of Jan over wandel trainingen in deze periode.

Ik wens iedereen een voorspoedig en een sportief 2018 toe

Leo

beste wensen