Save the date: op zondag 17 september is de Bikse Natuurmarathon waar we als groep met zoveel mogelijk Dorpslopers aan deel willen gaan nemen. De afstanden waaruit je kunt kiezen zijn 6-10-21-31-42 km onverhard door de mooie omgeving van Hilvarenbeek.

Inschrijven doe je zelf via https://achil87.nl/wedstrijden/beekse-marathon/info

Geef via de knop 'ik ga mee' ook even aan dat je meedoet en welke afstand je loopt, altijd leuk om samen te lopen en te zien wie wat gaan doen.

Groetjes bestuur en trainers.

Beste Dorpslopers,

Op zondag 25 juni vindt na lange tijd de zomerbrunch bij Piet en Francien Kuijken weer plaats. 

We starten deze ochtend om 9.00u vanaf de Lottersestraat 2 in Hooge Mierde, met een gezamenlijke activiteit voor alle leden en sluiten af met een heerlijke en gezellige brunch.

Voor de organisatie van de brunch en de activiteit zijn we op zoek naar een aantal Dorpsloprs om mee te helpen bij de organisatie.

Aanmelden kan via de 'ik ga mee' button.Via laptop/computer: In de rechter kolom van de website. Via je mobieltje: helemaal naar beneden scrollen.

 

bestuur en werkgroepen

Beste Dorpslopers,

Op zondag 25 juni vindt na lange tijd de zomerbrunch bij Piet en Francien Kuijken weer plaats. 

We starten deze ochtend om 9.00u vanaf de Lottersestraat 2 in Hooge Mierde, met een gezamenlijke activiteit voor alle leden en sluiten af met een heerlijke en gezellige brunch.

Voor de organisatie van de brunch en de activiteit heeft een aantal Dorpsloprs zich aangemeld. Dank daarvoor!
De werkgroep wil wel graag weten op hoeveel mensen ze mogen rekenen. Dus ben je nog niet aangemeld, dan kan dat nog tot donderdag 15 juni.

Ben je geblesseerd en kun je niet meedoen met de activiteit, meld je dan alleen aan voor de brunch. Iedereen is hierbij van harte welkom!

We hopen op een grote opkomst,

bestuur en werkgroepen

 

Dit wordt 'n clubgebeuren zowel de wandelaars als de hardlopers gaan naar Den Bosch. En Iedere loper bepaalt zelf hoeveel km. zij die dag willen lopen.

Onze wandelaars kunnen kiezen uit 3 afstanden.

Onze Hardlopers doen de tocht in estafettevorm: afwisselend hardlopen en fietsen. 
Wij willen als organisatie weten met hoeveel lopers welke afstand er gelopen wordt. Om van daaruit de groepen in te kunnen delen. 

Meer informatie voor zowel de wandelaars als de hardlopers is te vinden in het aanmeldformulier.

Klik op de button hier rechts 'ik ga mee' en meld je aan.
Klik op de button hier rechts 'wie gaat er mee' om te zien wie zich al heeft aangemeld.

Wil je de route alvast bekijken? Klik dan hier.

Na aankomst in Den Bosch ligt er 'n Bossche bol te wachten op ons.
Leuk toch?
Organisatie. 💚

 

 

Wie wil er nou niet genieten van het buiten zijn? Dat kan nu ook op een sportieve manier,

want hardloop- en wandelvereniging De Dorpslopers start met een nieuwe beginnerscursus voor hardlopers. Hierbij worden beginnende lopers en loopsters begeleid om conditie op te bouwen, hun uithoudingsvermogen te vergroten en daarnaast de spieren te trainen.
Dit gebeurt al vele jaren op een heel gemoedelijke manier met deelnemers uit o.a. Hooge en Lage Mierde, Hulsel, Hilvarenbeek, Westelbeers, Netersel en Reusel.

Naast een hardloopgroep is er binnen onze club een enthousiaste groep wandelaars actief, die op woensdagavond en zondagochtend, onder leiding van een wandeltrainer, een ronde maken van ongeveer anderhalf uur. Hierbij wordt de nodige aandacht besteed aan diverse rek-, strek-  en spieroefeningen.

Ook voor beginnende wandelaars wordt er gelegenheid geboden om te starten met wandelen. Er zal gezorgd worden voor een rustige opbouw met voldoende oefeningen zodat je na 10 weken voldoende conditie hebt opgebouwd om 1,5 uur sportief te wandelen.

De start-to-run en start-to-walk trainingen starten op zondag 2 april om 09.00 uur vanaf De Spartelvijver in Hooge Mierde

Voor meer informatie of aanmelden als beginnende hardloper kun je terecht bij

Leo van Avendonk 06 50515466  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie of aanmelden als beginnende wandelaar kun je terecht bij:
Geert Hermans 0652504059 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag ook jezelf aanmelden via deze website (Info/lidmaatschap en contributie) zodat we alle gegevens van je hebben.

Bij voldoende belangstelling willen we voor aanvang van de cursus een informatiebijeenkomst over de Start-to-run en Start-to-walk houden.
Doel van deze avond:

Kortom: kom vrijblijvend eens kijken en proeven of het hardlopen of wandelen iets is voor jou!

Sportieve groet,
Bestuur de Dorpslopers

 

 

Wandelaars en hardlopers kunnen zich aanmelden voor de activiteit die door Strong2gether wordt georganiseerd.
Vraag gerust mensen mee die niet lid zijn van de Dorpslopers. Iedereen is welkom: graag zelfs.

Dorpslopers kunnen zich aanmelden via de knop 'ik ga mee' hier rechts van dit bericht.

Via de knop 'wie gaan mee' kun je zien wie zich al heeft aangemeld.

Strong2gether hoopt op een super opkomst. Het beloven mooie routes te worden.

 

Strong2gether flyer 11 maart

Wie wil er nou niet genieten van het buiten zijn? Dat kan nu ook op een sportieve manier, want hardloop- en wandelvereniging De Dorpslopers start met een nieuwe beginnerscursus voor hardlopers en wandelaars. Hierbij worden beginnende lopers en loopsters begeleid om conditie op te bouwen, hun uithoudingsvermogen te vergroten en daarnaast hun spieren te trainen.

Dit gebeurt al vele jaren op een heel gemoedelijke manier met deelnemers uit o.a. Hooge en Lage Mierde, Hulsel, Hilvarenbeek, Westelbeers, Netersel en Reusel.

In maart zijn enkele beginners gestart die op zondagmorgen en op woensdagochtend of woensdagavond kwamen sporten in de buitenlucht. Zij hebben nu al een flinke conditie opgebouwd, hebben veel spieroefeningen gekregen en zijn via loopscholing beter gaan lopen en bewegen. Zij zijn na de 10-weekse cursus aangesloten bij één van de drie groepen onder leiding van een deskundige trainer.

Naast de hardloopgroepen is er binnen onze club een actieve groep wandelaars actief, die op woensdagavond en zondagochtend, onder leiding van een wandeltrainer, een ronde maken van ongeveer anderhalf uur. Hierbij wordt de nodige aandacht besteed aan diverse rek-, strek- en spieroefeningen.

Ook voor beginnende wandelaars wordt er gelegenheid geboden om te starten met wandelen. Er zal gezorgd worden voor een rustige opbouw met voldoende oefeningen zodat je na 10 weken voldoende conditie hebt opgebouwd om 1,5 uur sportief te wandelen.

De ‘start-to-run’ en ‘start-to-walk’ trainingen starten op zondag 2 oktober om 9.00u vanaf de Spartelvijver in Hooge Mierde.

Voor meer informatie of aanmelden als beginnende hardloper kun je terecht bij Leo van Avendonk: 06 - 5051 5466 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie of aanmelden als beginnende wandelaar kun je terecht bij Jan Vosters: 06 – 8107 6403 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag ook jezelf aanmelden via deze website (info/lidmaatschap en contributie) zodat we alle gegevens van je hebben.

Bij voldoende belangstelling willen we voor aanvang van de cursus een informatie bijeenkomst over de ‘start-to-run’ en ‘start-to-walk’ houden.
Doel van deze avond:
               * Kennismaken met de trainers en enkele leden
               * Informatie verkrijgen over onze vereniging
               * Informatie verkrijgen over de loopsport en de ‘start-to-run’ cursus
               * Afspraken maken over de trainingstijden etc.

Kortom, kom vrijblijvend eens kijken en proeven of het hardlopen of wandelen iets is voor jou.

Bestuur ‘de Dorpslopers’