Wij als Dorpslopers starten na de vakantieperiode weer met verschillende opstapcursussen. Zo hebben we voor de beginnende wandelaar elke zondag een training met afstanden van 4 tot 10 km. Ook het sociale aspect wordt bij deze groep niet vergeten. Dit gebeurt allemaal in overleg met een gediplomeerde wandeltrainer. Deze wandelingen vinden allemaal plaats rond de Spartelvijver. Niet alleen het wandelen komt aan bod maar ook oefeningen die voor de beginnende wandelaar zeer belangrijk zijn.

Zo zal er ook aandacht geschonken worden aan de wandelaar die langzaam over wil gaan in hardlopen. Dit is voor de sporter die net iets meer wil doen dan wandelen. Hier is de blessurepreventie en het begeleiden een zeer belangrijk punt. Onze trainers zijn hierin opgeleid om met deze sporters samen tot een doel te komen.

Ook voor de aspirant hardlopers is er de mogelijkheid om het aantal minuten hardlopen uit te breiden naar een half uur. Dit is te realiseren voor deze groep in 10 weken. Wij als trainers vinden het een uitdaging om met deze lopers een weddenschap af te sluiten dat ze het beoogde doel in die 10 weken kunnen halen.

Voor de iets stoerdere sporter hebben wij op de zaterdagen bootcamptrainingen. Deze tak van sport is groeiende in Nederland. Hier wordt kracht en behendigheid gecombineerd met uithoudingsvermogen. Als je dus niet bang bent om wat smerig te worden is dit echt iets voor jou.

Informatie over een van deze trainingen kun je krijgen op zondag 24 september om 9.00 uur bij de Spartelvijver. Hier staan dan onze trainers jullie te woord voor al jullie vragen.

De start to run cursus zal (bij voldoende belangstelling) starten op…. en zal op de woensdagavond en zondagochtend gegeven worden.

Telefonisch informatie bij leo van Avendonk 0650515466, of stel een vraag via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. die wij dan zullen beantwoorden, of kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website www.dorpslopers.nl

Graag tot ziens!

Bestuur en trainers van de Dorpslopers