Hallo Dorpslopers,

De jaarvergadering is op 17 februari om 20.00u bij de Spartelvijver. De uitnodiging zal binnenkort verstuurd worden. Zoals jullie gemerkt hebben heeft Jeanette het Smoelenboek bijgewerkt. De foto’s staan op volgorde van aanmelding bij de Dorpslopers. Heb je een leukere foto dan Jeanette erop gezet heeft mail deze dan naar Jeanette. Het is heel positief dat het aantal leden toch nog steeds stijgende is.

We kijken weer terug op een leuke jaarafsluiting. Wandelen en quizzen is wel iets voor een Dorpsloper. Of het nu om een stok ging of om 4,8 km wandelen. En dat de kruising tussen een schaap en een geit 'scheit' genoemd wordt drukte de pret niet. Iedereen genoot van de erwtensoep en en de liedjes van elke groep. Johan en Jos bedankt!

Binnenkort beginnen we ook met de voorbereidingen voor diverse wedstrijden in het voorjaar, dit zal bekend gemaakt worden via de app of de site.

Nu er verschillende trainingsmogelijkheden zijn bij de Dorpslopers maak ik vandaag reclame voor de training op vrijdagavond. Die is om 20.00 uur, vertrek vanaf het Dorpsplein in Lage Mierde. Van te voren gaat er meestal een app rond dat deze training doorgaat. Langzaam melden de loopsters zich dat ze die avond aansluiten bij de groep. De groep is zo samengesteld dat er door de meesten een tempo gelopen kan worden van +/- 9 km per uur. De afstand is voor iedereen te lopen, zo ongeveer 8 km. De groep blijft bij elkaar, deze training is een mooie opstap om je duurloop vermogen te verbeteren. Ook de beginnende loper plukt van deze training de vruchten. Dus een goede training voor diegene die toch een keer iets extra wil lopen maar niet die langere afstanden.

groet, Leo