Hallo Dorpslopers,

De jaarvergadering staat gepland voor 17 februari om 20.00u bij de Spartelvijver.
Het ideale moment om alles wat er bij de Dorpslopers afgelopen jaar gebeurd is kritisch te beluisteren en te bekijken. Wij als bestuur laten het afgelopen jaar passeren, wat betreft financieën, trainingen, leden, aktiviteiten e.d.

Jullie hebben al eerder kunnen lezen dat Johan zijn bestuursfunctie neer gaat leggen. Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe bestuurslid voor de komende 3 jaar. Het liefst iemand die de wandelclub kan vertegenwoordigen. Heb je interesse, meld je dan bij het bestuur.

Het is fijn voor het bestuur om te weten hoeveel mensen er naar de jaarvergadering zullen komen. Meld je aan via de 'ik ga mee' button.

Ons trainers-korps is uitgebreid: Loes Kuijken gaat het leer proces in van de looptrainer en zal de komende maanden ondersteund worden door Geert en Leo.

Nu we het voorjaar inschieten zijn er weer lopers bij wie het bloed begint te kriebelen om de afstanden van de traingingen op te voeren om over enkele maanden klaar te staan voor de wedstrijden hier in de regio. Dat kan op verschillende momenten b.v. de 10 km of de halve marathon in Hapert, de halve marathon in Drunen en in Tilburg is er dit jaar een marathon en nog div. andere afstanden.
Voor informatie over deze lopen en de trainingen kun je terecht bij een van de trainers. De langere afstanden worden tegenwoordig getraind op de dinsdagavond. Informatie hierover bij Jeffry. En natuurlijk wordt je via de nieuwsbrief en de site op de hoogte gehouden.

Op 23 april is er weer de Urban Army Run in Oirschot. Op de legerbasis is een parcours uitgezet met diverse hindernissen over een afstand van 10 km.
Aan deze Army run zullen een 15 tal Dorpslopers deelnemen.

Zoals jullie weten is er op zaterdagmorgen een training voor Bootcampers, nu hoor ik vaak: 'dat wil ik ook wel maar de starttijd vind ik veel te vroeg 7.30 uur in de morgen'. Reageer even naar Leo als je deze trainingen bij wilt wonen maar dan om 9.00 uur. Bij voldoende belangstelling gaan wij deze starttijd voor een paar weken proberen.

groet,Leo