Hallo Dorpslopers

Met koud weer lopen is toch net iets anders, zoals de afgelopen weken.
Toch heeft dat weer vooral overdag toch ook wel iets, vooral bij een zonnetje en temperaturen net rond het vriespunt is het gewoon fijn om te lopen. Je moet wel rekening houden met je kleding, maar voor de verdere rest is het gewoon genieten.

Het lampje van Decathlon heeft goed z'n intrede gedaan. Bijna de helft van onze lopers hebben dit lampje aangeschaft. Dit is vooral voor de woensdagavond training. Een goede zaak. Nu kunnen we ook andere route’s kiezen en niet altijd rondje Hulsel lopen. Ook de wandelaars hebben dit lampje ondekt voor de woensdagavond.

Nu zijn we in afwachting van de jaarvergadering op 17 februari, hier nemen we het afgelopen jaar even door en kijken we vooruit naar het jaar dat komen gaat. Vooral het bestellen van clubkleding wordt een stuk makkelijker.

Afgelopen zondag was het een training waar al onze trainers werden ingezet, dit was wel heel bijzonder, ook de trainers vonden deze opzet wel een keer de moeite waard. Het werken met een kleine groep lopers was wel iets wat iedere trainer een keer leuk vond. Na afloop prezen ze de lopers met de inzet en de flexibiliteit.

groet, Leo