Hallo Dorpslopers,

De jaarvergadering gaat druk bezocht worden, dit duidt op een grote betrokkenheid bij onze leden. Dit is voor ons als bestuur een goed teken.

De wandelaars hebben een tweedaagse wandeltocht op het oog, en wel op 22 en 23 april in zuid Limburg. De bloesem 2 daagse.
Opgeven kan direct na de jaarvergadering, via de site, om de belangstelling te peilen. Verdere gegevens wat betreft overnachting en aantal te wandelen kilometers worden samen besproken.

Met carnaval zal de Spartelvijver gesloten zijn, daarom zal er voor een keer gestart worden vanaf de Bockenreyder. Verdere informatie op de App.

A.s. zondag staat er weer een Koek en Zopie tocht op het programma. Geert en Geert zetten een tocht uit in de buurt van Esbeek. Er kan op 2 manieren gestart worden groep 1 en 2 lopen naar de start van deze koek en zopie tocht n.m de vijfsprong, de andere groep gaat met auto's of fietsen naar het startpunt. Ook de wandelaars vertrekken via auto’s naar het startpunt. Het belooft weer een mooie uitdagende tocht te worden.

groet, Leo