Dorpslopers

We hebben bij de jaarvergadering het afgelopen jaar laten passeren. Al met al hebben we een goed jaar achter de rug, wat betreft activiteiten en vooral de trainingen. Sommige gebeurtenissen sprongen er wel uit afgelopen jaar o.a. het tienjarig bestaan, het lintje van Leo. Maar ook de vele trainingen die een bepaald thema hadden is zeer goed aangeslagen bij onze leden. Ook het ledenaantal is weer gestegen en het trainerskorps uitgebreid. Deze 2 punten zijn ook zeer belangrijke items bij ons clubke. De quiz van Jeanette was leerzaam en goed in elkaar gezet, nu weten we waar sommige Dorpslopers geboren zijn.

Maar we kijken weer vooruit: op 14 maart geeft Marianne Mascini een uitleg over sport en voeding. Een zeer interessant onderwerp voor ons als lopers. Dit alles bij de Spartelvijver om 20.00 uur.

A.s. zondag weer een koek en choco tocht. Deze keer komt het gebied tegen Esbeek aan de beurt om verkend te worden. Geert en Geert zetten de ronde uit.

De lopers die de komende maanden wedstrijden gepland hebben wens ik veel succes, laat zien dat je niet voor niets je trainingsuren gelopen hebt.

We kijken even verder het jaar in: de Ten Miles van Tilburg degenen die hier voor willen trainen: even doorgeven aan een van de trainers.
Dan kan dit de komende tijd ingepand worden bij een van de trainingsavonden.

groet, Leo