Dorpslopers

Komende tijd weer diverse aktiviteiten op het programma.

Als eerste de wandelaars, zij hebben de mogelijkheid om op zondag 2 april aan een wandeltocht deel te nemen die ten goede komt aan “Samenloop voor Hoop”.
Start bij de Hollandershoeve over de afstanden van 5-10-15 of 20 km. Johan zal daar zeker op de training op terug komen. Meer info klik hier.

Een ander evenement is de Bloesem 2 daagse in Limburg op zaterdag 22 april. De wandelaars hebben dit jaar gekozen om de bloesem in Limburg te gaan bewonderen. Het is een 2 daagse wandeltocht, maar de wandelaars hebben gekozen om op zaterdag richting Limburg te rijden. Ook hier weer informatie bij de training door Johan. klik hier voor extra informatie.

Op donderdagavond 30 maart is er een extra trainingsavond voor onze trainers, daar worden ze bij gespijkerd door een ervaren bootcamp trainster n.m. Esther Akahari. Bij deze training worden ook onze vaste bootcampers uitgenodigd om wat ervaring op te doen wat betreft verschillende oefeningen.

Op zaterdag 1 april de 10 Engelse mijlen van AVR69, hier is ook de 10 km. mogelijk. Meer informatie op de site van AVR.

We krijgen de laatste weken weer regelmatig vragen wanneer wij weer een opstap cursus geven voor beginnende lopers. Daarom willen wij hier begin april mee starten zodat zij voor de vakantie de cursus afgerond hebben, de trainingen zijn op woensdagmorgen en op zondagmorgen.

Ook zijn de eerste berichten rond gestuurd voor de Rabo clubaktie. Dus kijk regelmatig je mail na. Komen we natuurlijk nog op terug.

Zoals jullie afgelopen zondag gezien en geproefd hebben heeft Frank de informatie van Marianne goed opgepikt. Na de training binnen 20 min. een glaasje kwark opeten. Frank heeft nu met regelmaat een glaasje kwark klaar staan. Voor een speciale prijs.

groet, Leo