Hallo Dorpslopers

Laatste weken rustige weken voor de Dorpslopers, wat wedstrijden en uitdagingen betreft. Nu komen er verschillende wedstrijden aan zowel voor de hardlopers als de wandelaars onder ons.

De wandelaars hebben deelgenomen aan de voorloop van 'samenloop voor hoop'. Dit was een voorproef van de uiteindelijke samenloop voor hoop op 20 en 21 mei. Wij als Dorpslopers willen hier ook aan deelnemen met een team. Een team bestaat uit 15 wandelaars die om beurten 24 uur blijven lopen. Op de site kun je je aanmelden en opgeven welk uur je wilt lopen (meerdere uren zijn ook mogelijk natuurlijk). Deelname aan deze Samenloop kost € 15,00.

Ook zullen de wandelaars dit jaar deelnemen aan een bloesemtocht, ze kiezen dit jaar niet voor de Betuwe maar voor de bloesem in Limburg. Dit evenement is op zaterdag 22 april. Voor vertrektijden raadpleeg een van de wandelaars. Of klik hier voor meer informatie.

Ook is de jaarlijkse Raboclubaktie weer gestart. Elke stem die men op de Dorpslopers uitbrengt is voor ons weer een stap dichterbij voor meer trainingsattributen.

Onze hardlopers hebben de afgelopen weken diverse kilometers afgelegd tijdens de wedstrijden die zijn geweest, en als voorbereiding op de wedstrijden die nog moeten komen. Mieke Blankers: 21,1 km. Marianne Mascini: 21,1 km. Ad en Robert: 21,1 km. Leo, Harm en Nienke: 16,1 km. Voor Ad, Robert, Jos en Jeffry wacht de hele marathon.

Voor een 15-tal bootcampers wacht in Oirschot de Army Run. Succes allemaal en heel veel plezier.

Blijf nog een paar weken de verlichting dragen op de avondtrainingen, tot het nog langer licht is.

Op tweede pinksterdag is de jaarlijkse tocht naar de Heilige Eik gepland. Inlichtingen hierover komen nog op de site.

Zoals jullie weten is Roy afgelopen week vertrokken naar Santiago de Compostela, een tocht van +/- 2500 km. Je kunt Roy volgen op de volgende site: waarbenjenu.nl   onder caminoroy. (Of ga naar de home-pagina van de Dorpslopers en klik op de button 'volg Roy')

groet, Leo


Dorpslopers zwaaien Roy uit, bij zijn vertrek naar Santiago de Compostela