Hallo Dorpslopers,

Dit weekend weer vol aktiviteit zowel voor onze bootcampers als voor onze wandelaars. Voor onze thuisblijvers heeft Frank een verrassing in petto.

Als eerste gaan de wandelaars op zaterdag naar de bloesemtocht in Margraten. Een 15 tal wandelaars vertrekken op zaterdag in alle vroegte naar zuid Limburg om daar de perenbloesem te bewonderen. Graag zie ik een verslag tegemoet van deze wandeltocht.

Op zondag gaan er een 13 tal bootcampers naar Oirschot om op de legerbasis een Army Run over 10 km. te volbrengen. De vooruitzichten voor het weer zijn niet zo geweldig, nachtvorst zal geen goed doen aan de temperatuur van het water waar ze toch doorheen moeten. Succes deelnemers! Ook hier zie ik graag een verslag tegemoet.

De thuisblijvers worden a.s. zondag voor de eerste keer verrast door Frank. Frank zal voortaan elke zondagmorgen een smoothie serveren voor de nodige aanvullingen voor onze spieren.

De aanmeldingen voor "samen loop voor hoop" komen maar langzaam binnen. We hebben nog verschillende uren dat weekend waar we nog geen wandelaar voor hebben. Dus kijk nog even naar het schema en probeer voor deze aktie een paar uur vrij te maken om de gezelligheid en de saamhorigheid te beleven van deze sponsor aktie.

Als je je opgeeft kun je kiezen uit een tijd dat je wilt lopen maar je kunt er ook voor kiezen dat wij je inplannen op een tijd die nog open staat.
Dit allemaal gebeurt op zaterdag en zondag 21 – 22 mei. Je helpt er een heleboel mensen mee. Kosten zijn € 15,00 p.p. Dit allemaal in Reusel op het AVR atletiekveld. Er zijn in die 24 uur diverse optredens en er zijn kraampjes van diverse groepen die rond het veld staan.

groet, Leo