Dorpslopers,

Maand mei toch weer verschillende aktiviteiten voor sommige van onze leden. Samenloop voor Hoop waar diverse leden aan deelnemen is het eerst aan de beurt. Het schema is rond: van 14.00 uur op zaterdag tot 14.00 uur op zondag. Iedereen is uitgenodigd om het afsluitend uur op de zondag van 13.00 uur tot 14.00 uur mee te wandelen.

Estafettetocht naar d'n Heilige Eik in Oirschot is verzet naar juni, en wel naar tweede pinksterdag 5 juni. Opgeven via de aanmeldlink.

De halfjaarlijkse afsluiting is gepland op zondag 25 juni. Ook hiervoor kun je je aanmelden via de aanmeldlink. Ook dit jaar weer bij Piet en Francien Kuijken. Wat krijgen we dit jaar voorgeschoteld ??????

De trainingen worden op het ogenblik goed bezocht, ook de vrijdagavondtraining wordt steeds populairder. Het bijzondere van deze training is dat er geen trainer aan te pas komt. Deze training past wel in de voorbereiding van de 10 e.m. van Tilburg.

Je kunt je weer opgeven voor de wedstrijd in Tilburg. Er zijn verschillende afstanden te lopen van 5 – 10 – of 16,1 km. Ook is er de mogelijkheid om je op te geven via de Rabobank. De trainingen worden de komende tijd aangepast aan deze wedstrijd.

Heb je twijfels over de deelname aan de Tilburg Ten Miles, overleg dit even met één van de trainers, die kunnen je nog nuttige tips geven. Over het wel of niet doen van deze wedstrijd.

Ook bij onze wandelaars worden komende maand diverse wandelingen aangeboden.

In mei de marathon van Tilburg die door 3 Dorpslopers wordt gelopen n.m. Jeffry, Jos en Robert. Succes mannen.

De shake die Frank ons elke zondag aanbiedt wordt gretig gebruik van gemaakt. Elke week een andere smaak met veel eiwitten.

Binnenkort krijgen we weer de uitreiking van de Rabo Clubaktie, toch weer benieuwd hoeveel mensen op ons gestemd hebben. Alvast Allemaal Harstikke Bedankt.

Leo