Hallo Dorpslopers,

In de paar weken afwezigheid van de nieuwsbrief, is er er weer het een en ander gebeurd bij de Dorpslopers. Jeffry, Jos en Robert hebben de Marathon van Tilburg gelopen onder niet optimale omstandigheden. Toch waren ze tevreden over de prestatie die ze geleverd hebben.

De sponsorloop “loop voor hoop” heeft een record bedrag opgeleverd voor het nationaal kankerfonds, ook hier waren de Dorpslopers goed vertegenwoordigd. 24 uur lang lopen waarbij elk uur een of meerdere nieuwe lopers op de baan kwamen.. De sfeer en de ambiance waren super, of je nu overdag je uurtje meepikte of in de nachtelijke uren, de tijd vloog voor onze lopers voorbij.

Ondertussen hebben we de uitslag binnen gekregen van de Raboclub aktie, dit was toch weer een mooi bedrag wat we gesponsord hebben gekregen door toe doen van onze trouwe leden + aanhang. We hebben afgelopen keren van deze opbrengst al verschillende trainingsmaterialen aangeschaft. Ook dit jaar willen wij dit weer gaan doen. Wij als bestuur hebben het idee om het baantje rond de spartelvijver met verschillende toestellen uit te breiden. Dit natuurlijk in overleg met de Spartelvijver. Deze toestellen kunnen wij dan gaan gebruiken zowel voor het wandelen als het hardlopen en voor de bootcamp training. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die daar over na willen denken en het ten uitvoer kunnen brengen. Als je denkt: "dit is wel iets voor mij", meld je dan even bij een van de bestuursleden.

Ook dit jaar hebben een twintigtal wandelaars en hardlopers de weg kunnen vinden naar de Heilige Eik in Oirschot. Voor het eerst in de geschiedenis waren er meer wandelaars dan hardlopers in Oirschot. De lunch was weer voortreffelijk verzorgd door Jeanne en Jan. De plaats van de lunch was in het begin wat onstabiel, maar toen er eenmaal verhuisd was smaakten de Belgische koeken overheerlijk.

Deze tijd van het jaar zijn er diverse lopen voor een goed doel. Zo is er op zaterdag 17 juni een 3 uursloop op het avr69 terrein waar men als ploeg kan deelnemen. Wij als bestuur vinden het een goed initiatief dat er deelgenomen wordt aan deze aktie’s, dit om ons als vereniging te laten zien. In de hoop dat zij ook naar ons toe komen als wij iets organiseren. Daarom als je aan een van deze tochten wilt deelnemen, even overleggen met de trainer die dit dan kan gaan promoten. En op tijd laten aankondigen op de site dat er een loop of wandeling plaatsvind.

Onze halfjaarlijkse afsluiting met brunch staat ook weer te gebeuren. Het comité is gevormd en zal de nodige stappen ondernemen om iedereen tevreden te stellen. Dit alles is in de tuin van Piet en Francien. En wel op zondag 25 juni. Wel even opgeven voor deze Brunch, via de 'ik doe mee' button op deze site.

Bestuur