Hallo Dorpslopers,

De afsluiting van het zomerseizoen is weer achter de rug. De zomertrainingen zijn goed bezocht geweest. Zowel op de zondag als op de woensdag waren er toch gemiddeld een 30-tal lopers.

Een aantal van de lopers hadden zich voorbereid op de 10 E.M. in Tilburg. Dit tot succes van al die lopers. De omstandigheden waren ook goed, ter afsluiting hebben diverse lopers met de supporters even nagepraat bij Frank op het terras.

Nu kijken we weer vooruit naar de komende weken. We hebben diverse aktiviteiten op het programma staan. De wandelaars gaan op een later te bepalen datum in Limburg wandelen. Je kunt je opgeven via de site.

De High Mierd run op 30 september is een loop waaraan diverse lopers zullen gaan deelnemen. Deze avondloop gaat door diverse gebouwen in Hooge Mierde over een afstand van max. 10 km.

Op 24 september beginnen we met een nieuwe cursus Start to Run. Dus als je nog aspirant lopers weet die twijfelen of hardlopen wel iets voor hun is laat het even weten. Geert en Leo worden de trainers van deze cursus. Ook voor de lang geblesseerden een mooie opstap om de hardloopschoenen weer aan te trekken.

De Bootcamp-trainingen om 9.00 uur krijgen een vervolg. Alleen de aanvangstijd wordt 15 min. vervroegd om beter aan te sluiten bij de training van 7.30u.

Denk vooral bij de woensdagavond trainingen weer aan je verlichting en zichtbaarheid

 

groet, Leo