Hallo,

We hebben weer verschillende activiteiten in het verschiet de komende weken.

Als eerste even Jeanette een aanmoedigingsprijs geven voor de mooie fotosite die ze opgezet heeft, alles mooi achter elkaar en makkelijk te bereiken. Dus iedereen die foto’s heeft stuur ze door. (per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  Het is toch een mooie aanvulling op onze site.

Op 30 september organiseert de Harmonie een stratenloop door Hooge Mierde, dit gebeurt met hulp van de Dorpslopers. Daarom willen wij ook vragen om met vele lopers aan deze avondloop deel te nemen. Ook de kinderen zijn van harte welkom. Voor hen zijn er speciale afstanden. Meer informatie op www.hm-run.nl  

Ook zijn wij als bestuur bezig met onze jaarlijkse oudejaars-afsluiting. En wel op 16 december. Dit jaar kiezen wij voor een nature run voor iedereen. Na afloop van deze loop willen wij voor onze leden een barbecue organiseren. Voor deze aktiviteit zoeken wij nog mensen die deze dag mee willen opzetten en organiseren. Opgeven bij één van de bestuursleden.

Zoals jullie weten hebben wij een ambassadrice bij de Dorpslopers. Dit is Marianne Mascini. Marianne zal ons lief en leed potje gaan beheren, D.w.z. Marianne gaat naar onze lopers of wandelaars toe die geblesseerd zijn of al een tijdje ziek zijn. Wij als bestuur en ook Marianne moet van jullie wel weten of er iemand daarvoor in aanmerking komt. Dus geef even door aan het bestuur of er iemand een opsteker kan gebruiken. Marianne is al bij verschillende mensen op bezoek geweest n.m. bij Petra die herstellende is van een hernia operatie. Bij Ilse, Carin, en Marijke was er gezins uitbreiding en bij Jo, Annemiek en Janet die herstellende zijn.

Onze bootcamp begint tegenwoordig een serieuze afdeling te worden binnen de Dorpslopers. Daarom hebben wij als bestuur besloten om een aparte contributie te laten gelden, alleen voor onze Bootcampers. Deze zal € 60,00 per jaar gaan bedragen. De trainingen voor deze leden is op zaterdag om 7.30 uur en om 8.45 uur. Bij de Spartelvijver. Voor deze tak van sport hebben wij wel meer hulpmiddelen nodig, welke dat worden zouden wij graag van onze bootcampers zelf horen. Daarom vraag ik (Leo) of er bootcampers zijn die met een paar mensen hier over na willen denken. Als je hier wel een idee over hebt, geef het even door aan het bestuur.

Let op 15 oktober Weebosch. Geef je op via de site!

Bestuur