Hallo Dorpslopers,

Ieder jaargetij heeft z’n charme is het spreekwoord, niets is beter te zien tijdens een looptraining. Wat denk je van de bladeren die in allerhande kleuren liggen op de natte doordrenkte paden. Afgelopen zondag kwamen we wat verder het bos in en zagen aan de omgewoelde grond dat er wilde varkens ons voor waren geweest.
Ook weer zoiets: wat moeten wij als wandelaar doen, als we oog in oog komen met een wild varken? Wie kan dit mij vertellen.

Een ander groot voordeel van deze periode is dat het ongedierte ons niet meer kan vervelen. En dan die paddestoelen in allerhande kleuren, grootte en vormen komen we tegen. Ik zou zeggen: 'blijf even stilstaan bij al die mooie kleuren in de natuur en geniet ervan'. Trainingen gaan wel door.

Afgelopen zondag hebben een 5 tal Dorpslopers de halve marathon van Eindhoven gelopen. Allemaal met een tevreden gezicht de finisch gehaald.

Zondag vertrekken we met een 15 tal Dorpslopers naar de Weebosch. Het vertrek is om 8.00 uur bij Leo. De indeling krijg je 's morgens uitgereikt. Je brengt een damesfiets mee en je gaat op pad naar de heilige Gerardus. We zijn dan rond 10.00 uur in de Weebosch en zijn om 13.30 uur weer terug in Mierd. Opgeven kan nog altijd.

Bootcamp trainingen worden op het ogenblik goed bezocht zowel om half acht als om kwart voor negen. De eerste besprekingen om een 8 tal hindernissen neer te zetten zijn achter de rug. Binnenkort komen we daar op terug.

Over 2 weken gaan we een heuse clubkampioenschap organiseren, Wordt vervolgt.

groet, Leo