Hallo Dorpslopers,

De bedevaart naar de Weebosch had toch iets extra's deze keer, buiten het extreem warme weer voor deze tijd van het jaar en de paarden zegening die een week later was. Er was nog iets dat er bovenuit stak: 'Er waren deze keer meer wandelaars dan hardlopers op weg naar de Weebosch.
Dit is een goede ontwikkeling. Niet dat er minder hardlopers zijn, maar iedereen sluit zich heel makkelijk aan bij onze wandelaars. Dit is ook te merken op de zondagmorgen en de woensdagavond. Vooral op woensdag bestond de groep maar uit 3 of 4 wandelaars, laatste tijd tel ik al meer dan 10 fietsen bij Jeanne op het erf. Echt goed bezig die wandelaars.

De wandelaars kunnen op 29 oktober deelnemen aan de stilte wandeling. Deze wandeling wordt georganiseerd door clubgenoot Nienke Erisman en Boswachter Frans Kapteijns, deze begint om 7.30 uur. De kosten voor deze stille wandeling bedragen € 5,00. Koffie en een lekkernij inbegrepen. Even bij Jan of Johan opgeven.

Op 10 december is er een city urban trail voor onze hardlopers, deze loop gaat door diverse aansprekende gebouwen in Eindhoven. Interesse: even aanmelden bij Leo.

Marathon voorbereiding: Dit is voor vele lopers net een stap te ver. Maar nu is er een voorbereiding voor deze klassieke afstand die beter bereikbaar is voor de recreatieve lopers. Er zijn 4 trainingen nodig per week. De voorbereiding zal 100 dagen duren. Trainers zijn zich aan het verdiepen of deze voorbereiding iets voor de Dorpslopers is. Wie belangstelling heeft kan zich melden bij een van de trainers. Wordt Vervolgd.

Leo