Hallo Dorpslopers,

We hebben weer wat geleerd over onze Dorpslopers. Afgelopen zondag  hebben  er een 8 tal wandelaars deel genomen aan de stilte wandeling. Zoals jullie weten was het afgelopen weekend de dag van de stilte. Nienke organiseerde een stilte wandeling op zondagmorgen om 7.30 uur. Wonder boven wonder was het ook 2,5 uur stil tijdens de wandeling. De wandelaars ervaarden het als vreemd maar toch zeer rustgevend. Niet elke week zo, maar het mag gerust nog een keer.

Op 10 december is de Urban Trail in Eindhoven. Dit is een loopwedstrijd dwars door aansprekende gebouwen in het hartje van Eindhoven. Wat is hier dan zo speciaal aan? Er doen een tiental Dorpslopers mee die nooit eerder een wedstrijd of zoiets hebben gelopen. Dus voor deze lopers echt een vuurdoop.

Ook op 10 december is de jaarlijkse L' Avant Sylvestre Cross in Reusel, hier zullen zeker ook verschillende Dorpslopers aan deel nemen.

De bootcamp op zaterdag starttijd 8.45 uur gaat ook steeds vastere deelnemers krijgen. We zijn begonnen met 3 sporters, nu hebben we 9 sporters die zich elke zaterdag melden bij de Spartelvijver. Er kunnen nog meer mensen aansluiten bij deze trainingen, zowel om 7.30 uur als om 8.45 uur.  Informeer maar bij Leo of Jeanne.

Zoals jullie weten: 16 december de Dorpslopers-natuurloop met aansluitend de afsluiting van het loopjaar. Opgeven als helper kan nog altijd!

groet, Leo