Hallo Dorpslopers,

De opgaves voor onze afsluiting van het lopend jaar op 16 december komen snel binnen. Het belooft een mooie afsluiting te worden. Eerst in de middag de Natuurloop om daarna om 18.00 uur de barbecue aan te steken voor een lekker stukje vlees. De avond wordt afgesloten met een drankje en wat entertaiment. Je kunt je nog aanmelden tot zondag 10 december.

Tot 5 minuten voor de start is inschrijven voor de Natuurloop nog mogelijk. Er is een folder verspreid via Face Book, deel deze folder zoveel als je kunt.  

Even ter opfrissing: voor de Natuurloop is een parcours uitgezet door de natuur van Landgoed de Utrecht van 5 km. 10 km. en 15 km.  Voor het wandel parcours zijn er 2 ronde’s uitgezet. Met afstanden van 5 en 10 kilometer.

Voor de komende jaren zijn er weer diverse wedstrijden waar wij naar toe trainen. Om de wens van onze lopers te kennen, willen wij jullie vragen door te geven aan welke wedstrijden we eventueel deel kunnen nemen. Namens alle trainers bedankt.

A.s. zondag sluiten de start to run lopers hun cursus af van 10 weken. Zij hebben in die 10 weken laten zien dat ze de afstand die we van te voren hebben afgesproken met vlag en wimpel gehaald hebben. De meesten zullen bij de Natuurloop hun opwachting maken om zo de eerste 5 km. in wedstrijdverband te lopen.  Bedankt Geert en Leo voor deze cursus.

Comité